ANTARA-Indonesian News

ELING-ELING UMMAT !!...




ELING-ELING UMMAT !!...
eling-eling ummat muslimin muslimat hayuh urang berjama`ah sholat,sholat,sholat !!
eta kawajiban urang ker didunia, kangge bekejaga urang diakhirat....2x

urang tos terang sadayana, nuna mina muslim teh saatos ucapkeun ikrarkeun dua kalimat syahadat, kerah urang ngelaksanakeun kawajiban sholat tu lima waktu, kedap tepat waktu, ulah khilaf ulah telat, umar disholat ngatos kalewat nua tiasa dei ulih sepanjang hayat, eta sholatna genap tuma`ninah sekedar khusyu`kumu dei mun sholatna asa diburu-buru, sholatna mun tiasa mah tidak khusyu`, panjatkan sagala doa nu di panuju ka Allah robbana walakal hamdu ya Allah mugia doa-doa nu urang dipanjatkeun dikabukeun.

eling-eling ummat muslimin muslimat hayuh urang berjama`ah sholat,sholat, sholat !!
eta kawajiban urang ker didunia, kangge bekejaga urang diakhirat....

yu mangga ka sadayana urang nereskeun sholat urang sadaya shubuh lohor ashar maghrib sareng isya ulah khilaf ku urang dilakukeun kumardi eta kawajiban sareng sholat teh tihangna agama sing saha-sahaja manu ngadakeun sholat berarti jama eta ngawangun agama eta sholatna berjama`ah tingkatkeun ukhuwah islamiah madekeun tali silaturahmi kenging berkah ridho ilahi Allah nu Maha kawasa mugia ngabulkeun doa-doa urang sadayana...

eling-eling ummat muslimin muslimat hayuh urang berjama`ah sholat,sholat, sholat !!
eta kawajiban urang ker didunia, kangge bekejaga urang diakhirat....2x

Ada kesalahan di dalam gadget ini

Google Hot Trends